Ételintolerancia 40 ételspecifikus IgG4-re
40 ételspecifikus IgG4
lazac, tőkehal, hering, garnélarák, ehető kék kagyló, sertéshús, marhahús, csirkehús, búza, rozs, zab, kukorica, rizs, hajdina, amaránt, répa, zeller, fejes káposzta, fokhagyma, hagyma, zöldborsó, zöldbab, szójabab, földimogyoró, paradicsom, uborka, burgonya, mustár, tojásfehérje, tojássárgája, tehéntej, kecsketej, juhtej, narancs, banán, alma, kivi, mogyoró, dió, mandula
Hogyan készüljek a vizsgálatra?
A vizsgálathoz nem szükséges éhgyomor. Amennyiben a vizsgálat nem utánkövetés végett, hanem diagnosztikai céllal készül, úgy a teszt előtt nem javasolt speciális diéták (például gluténmentes, tejfehérjementes) tartása.
Mikorra várható az eredmény?
A vizsgálatot követő 5. munkanap után. Az eredmény kvantitatív (számszerűsített) és referencia értéket is tartalmaz.